Viszonteladóknak

Tisztelt Érdeklődő!

Legyen Viszonteladónk! Folyamatosan várjuk olyan viszonteladók, könyvesboltok, játékboltok és webáruházak vagy bármilyen egyéb üzletek jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szívesen értékesítenének kedvező feltételekkel kiváló minőségű fejlesztő termékeket! Bonyolult szerződéskötés nélkül vásárolhat saját viszonteladói fiókjában webshopon keresztül, ahol már a kereskedőkre vonatkozó árakat láthatja! Rendelését házhoz szállítjuk vagy személyesen is átveheti! Ehhez nem kell más, mint valós webáruházzal vagy üzlettel kell rendelkezzen! Töltse ki az alul szereplő regisztrációs űrlapot, és hamarosan már válogathat is kínálatunkból!

Cégünk az alábbi márkákat forgalmazza:

 

Ha szívesen bővítené kínálatát, mi szívesen állunk rendelkezésére kiváló minőségű, igényes, válogatott és eladható kínálatunkkal. Az alábbi üzlettípusok jelentkezését várjuk elsősorban: könyvesboltok, játékboltok, bababoltok, gyermekruhaboltok, papír- és írószer üzletek, ajándék boltok, játszóházak, fejlesztő központok, webshopok.

Bővebben viszonteladói feltételeinkről az alábbi linken olvashat:
http://nagyker.tudatosszulo.hu/viszonteladoknak/gyik

Kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot, és hozza létre saját viszonteladói fiókját. Az adatok beérkezése, majd ellenőrzése után mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot.  Bízunk benne, hogy Önt is Viszonteladóink között köszönthetjük! Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!

A *-gal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.

Kérjük vagy az üzlet címét vagy a webshop elérhetőségét adja meg!
Kérjük vagy az üzlet címét vagy a webshop elérhetőségét adja meg!
Felhasználó adatok
Az oldalon regisztrált email cím.