Gyakori kérdések Viszonteladóknak

 

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Köszönjük érdeklődését viszonteladói feltételeink iránt!
Reméljük, hogy az alábbi tájékoztatóban minden kérdésére választ talál! Ha mégsem, szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

Mit kell tudnia cégünkről?

Cégünk több mint 20 éve működő vállalkozás. Célunk, hogy viszonteladóink könnyen eladható és kiváló minőségű fejlesztő játékokat és kiadványokat értékesíthessenek, sikeresebbé téve ezzel vállalkozásukat. Cégünk szakmai hitelességét és hátterét az országosan ismert pedagógiai írónő, Deákné B. Katalin adja, aki a mai napig tevékenyen részt vesz a cég vezetésében és sorra jelennek meg könyvei.

Milyen termékeket forgalmazunk?

Cégünk forgalmazza a Tudatos Szülő védjeggyel ellátott népszerű kiadványokat és játékokat. Könyveink között megtalálhatóak a szülőknek szóló tanácsadó könyvek, de a kicsik, többségében az óvodások fejlesztését elősegítő foglalkoztató füzetek is. Ezek mellett egyre bővülő játékkínálattal is szolgálunk a kereskedőknek a Tudatos Szülő márkanév alatt.

Viszonteladókat keresünk az I. osztályú Bino és Mertens fajátékok értékesítésére is. Magyarországon cégünk forgalmazza a külföldön már jól ismert termékeket. E két márka széles választékával a 0-6 éves korosztály szolgálható ki. Dekoratív csomagolás, kiváló minőség, kedvező feltételek!

Termékkínálatunkban szerepel a külföldön méltán népszerű Playmais kreatív játék. Egyedisége egyszerűségében és sokszínűségében rejlik. A puffasztott kukoricából, tehát kizárólag természetes anyagokból készült játék elemei benedvesítve egymáshoz tapaszthatóak, így a létrehozható figurák számának csak a képzelet szab határt.

A kiváló minőségű olasz Quercetti játékcsalád elemei 1-6 éves korú gyermekeknek nyújtanak lehetőséget a szórakozás mellett a fejlődésre is. A termékek között a bébi építőkön keresztül, a pötyi kirakók széles választékán át, egészen a nagyobbaknak való építő játékokon keresztül sokminden megtalálható. Az ízléses, dekoratív csomagolás mellett a játék igényes kialakítása és jó minősége szolgálja a jó eladhatóságot és a vevői elégedettséget.

Magyarországon egyedülálló játékcsalád a Scotchi márka. A tépőzáras termékek új lehetőséget teremtenek a gyermekek fejlesztésében már 18 hónapos kortól. Hosszan tartó élettartamot biztosít, hogy a játékok rugalmas anyagból készülnek, könnyen tisztán tarthatók és rengetegszer újra használhatók amellett, hogy a gyermekek fejlesztését könnyedén elősegítik.

Cégünk forgalmazza a Best learning márkájú, elemmel működő tanító táblákat és laptopokat 3-6 éves korú gyermekek számára. A gyermekek észrevétlenül újabb ismereteket szereznek, hiszen minden figyelmükkel arra koncentrálnak a játék használata közben, hogy helyesen oldják meg a feladatokat. Akkor a jutalom sem marad el: hang vagy fény jelzi, hogy a válasz megfelelő volt.


Milyen feltételekkel rendelhetek Önöktől?

Partnereink érdekében leegyszerűsítettük viszonteladói feltételeinket. Éppen ezért se szerződéskötésre, se pedig kezdő minimum vásárlásra nincs szükség! Elvárásunk csupán annyi, hogy viszonteladóink üzlettel vagy webshoppal rendelkezzenek a termékkörnek megfelelően. Az adatok megadása, illetve a regisztráció oldalunkra az alábbi linken található űrlap kitöltésével meg is történik. Ha ezzel egyidőben már vásárolni is szeretne, kérjük keressen minket telefonos elérhetőségeinken, és egy rövid egyeztetés után már válogathat is kínálatunkból!
http://www.tudatosszulo.hu/viszonteladoknak

Mi történik azután, hogy kitöltöttem az űrlapot?

Amennyiben megérkezik rendszerünkbe az Ön űrlapja, a megadott adatok ellenőrzésre kerülnek (üzlet vagy webshop létezése). Ezt követően egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és lehetővé teszi a kereskedelmi felületre való belépést, ahol Ön az összes viszonteladók számára elérhető terméket megtalálja a kereskedőkre vonatkozó kedvezményes árakkal.

A rendelésemet hogyan tudom majd leadni?

Áruházunk egy, a viszonteladói partnereink részére létrehozott felülettel rendelkezik, amelyen megtalálhatóak a nagykereskedelmi forgalomban árusított termékcsaládjaink, termékeink. Ha még nem regisztrált be hozzánk, ehhez a jogosultságot az alábbi linken található űrlap kitöltése után tudunk adni: http://www.tudatosszulo.hu/viszonteladoknak
Kivételes vagy sürgős esetben a rendelés a nagyker@tudatosszulo.hu e-mail címen vagy telefonon is leadható.

Van-e értékhatára a rendelésnek?

Sem a kezdő rendelésnek, sem a további rendeléseknek nincs minimum értékhatára. Az egy éven belül leadott rendelések összértékének azonban a 200 000 Ft-ot el kell érnie, vagy a továbbiakban nem áll módunkban biztosítani a viszonteladói termékeket és az azokra járó kedvezményeket.

Milyen árrést, kedvezményt kapok a termékekre?

Minden termékcsaládunk esetében eltérőek a kedvezmények. Az aktuális termékkészletünkről és az átadási árakról minden esetben a kereskedői felületen tájékozódhat. Ott ugyanis az Önre vonatkozó, kedvezménnyel csökkentett árakat fogja majd látni, amelyek az Áfa – t  is tartalmazzák. Az ármódosítás jogát fenntartjuk.

Miért előnyös, ha a kereskedői felületen rendelek?

Ott minden esetben az aktuális termékkészletünket és árainkat fogja látni. Kényelmesen kosárba teheti a termékeket, és így nem kell foglalkozni a termékkódok kiírásával sem. Azonnal látja a rendelés összegét, s annak megfelelően azonnal, egyszerűen módosíthatja rendelését. Kényelmesen megadhatja a fizetési és szállítási módokat, illetve változás esetén könnyen módosíthatja a szállítási vagy számlázási címet. Korábbi rendeléseit is visszanézheti saját fiókjából. A rendelés jóváhagyása után egy visszaigazoló e-mailben azonnal megkapja Ön is a leadott termékek listáját, illetve a választott fizetési és szállítási módot. Ez után e-mailben kap értesítést rendelése további állapotáról.

Milyen módon egyenlíthetem ki rendelésem értékét?

Bizományosi árukészlet biztosítása NEM áll módunkban. A vásárlás után, amennyiben a rendelés összekészítésre került, az ellenérték előre utalással kiegyenlíthető. Ha Önnek kényelmesebb, választható az utánvétes átvétel is, ebben az esetben a futárnak kell fizetni. 50 000 Ft feletti rendelés esetén csak előre utalás lehetséges.
Személyes átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

Hogyan kapom meg a megrendelt termékeket?

Rendelését kiszállítással tudjuk biztosítani futárszolgálat segítségével, amelynek díja 35.000 Ft alatti vásárlás esetén 990 Ft, míg 35.000 Ft fölötti vásárlásnál ingyenes.
Rendelése a kiértesítést követően személyesen is átvehető üzletünkben, a Budapest, XI.ker. Karolina út 17/B. szám alatt. Üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetési módra is van lehetőség.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére
Telefonon: 20/77-51-800 vagy 20/25-75-444
E-mailen: nagyker@tudatosszulo.hu

Vagy regisztráljon be viszonteladóként az alábbi űrlap kitöltésével:
http://www.tudatosszulo.hu/viszonteladoknak